Vivare Arnhem

Wie we zijn
Vivare is een ondernemende woningcorporatie met hart voor haar omgeving. Onze core business is het verhuren, verkopen, beheren en onderhouden van huurwoningen. Ook bouwen we nieuwe woningen, zowel huur als koop. Ons motto is ‘niet praten maar doen’. Onze ruim 300 medewerkers werken aan schone, hele en veilige wijken in Arnhem en omliggende gemeenten. Of het nu om de huurder of een groot herstructureringsproject gaat, we kiezen voor een aanpak die past bij die situatie. We werken samen met partners die dezelfde drijfveren hebben als wij.

Wat we doen
Vivare bouwt voor wonen en zorg, realiseert woonvormen voor kwetsbare groepen, zet multifunctionele centra neer en werkt aan grootschalige herstructurerings- en renovatieprojecten. Projecten waar wijken van opfleuren. We investeren niet alleen in stenen, maar vooral in mensen. Samen met bewoners en maatschappelijke partners werken we aan een omgeving waar het goed wonen is. We ondersteunen, brengen partijen bij elkaar, regelen huisvesting en zetten menskracht en middelen in. Zo is Vivare voortdurend bezig met het (samen)leven van mensen in wijken en buurten.

Vivare in het kort:

  • 60.000 huurders;
  • 322 medewerkers; 
  • 24.000 verhuureenheden, waarvan 23.500 woningen; 
  • 68% eengezinswoningen en 32% gestapelde bouw (etage-, boven- benedenwoningen) en eenkamerwoningen; 
  • 98% van de woningen heeft een huurprijs onder de huurtoeslaggrens, 2% van de woningen vallen hier buiten; 
  • zes vestigingen: Bestuur & Staf, Arnhem, Duiven, Elst, Renkum en Velp;
  • actief in zes gemeenten (Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Westervoort); 
  • en 18 plaatsen: Arnhem, De Steeg, Dieren, Doorwerth, Duiven, Ellecom, Elst, Groessen, Heelsum, Heveadorp, Loo, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Spankeren, Velp, Westervoort en Wolfheze.

Klik hier om ons organogram te openen en raadplegen hier onze jaarverslagen.

logo Vivare Vivare

Adres Velperbuitensingel 8, 6828 CT Arnhem
Website http://www.vivare.nl/
Email arnhem@vivare.nl
Tel. (026) 355 02 00
Fax (026) 355 02 99

Klik op het google icoon voor een vergroting