Vandersnoek vastgoedonderhoud

Vandersnoek is een ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud.In 1868 opgericht als een familiebedrijf in schilderwerk, is Vandersnoek in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van bouwkundige renovaties, dagelijks onderhoud en energieprestaties.
De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit de aandacht voor bestaand vastgoed. Door strategisch te investeren in het onderhoud van deze gebouwen en complexen, neemt hun levensduur toe. Daarmee ontstaat een exploitatiemodel dat duurzaam en toekomstbestendig is, zeker in deze tijd van economische onzekerheid.

Speerpunten

Om de kwaliteit van ons werk te garanderen, zowel op de korte als de lange termijn, investeert Vandersnoek voortdurend in:
•    klanttevredenheid
•    vakkennis
•    procesbeheersing
•    innovatie materialen
•    duurzame werkwijzen
•    een resultaatgerichte houding

Duurzaamheid

Duurzaamheid in het kader van minder milieu belastend werken is al een aantal jaren geborgd in de bedrijfsfilosofie van Vandersnoek. Wij zijn actief bezig om onze afvalstromen jaarlijks te verminderen door samen met partners te bekijken welke innoviteiten hiertoe kunnen bijdragen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn dat wij gebruik maken van een afvalpers en wij al ons afval scheiden in separate containers.
Vandersnoek is al een aantal jaren FSC gecertificeerd en gaat op duurzame verantwoorde wijze om met het gebruik en de toepassing van duurzaam beheerd hout.

logo Vandersnoek Verantwoord Vastgoedonderhoud Vandersnoek Verantwoord Vastgoedonderhoud

Adres Anthonie van Leeuwenhoekweg 38e, 2408 AN Alphen aan den Rijn
Website http://www.vdsnoek.nl/
Email info@vdsnoek.nl
Tel. 0172 44 55 41
Fax 0172 44 02 54

Klik op het google icoon voor een vergroting