Van Wijk vastgoedonderhoud

Van Wijk Vastgoedonderhoud is al ruim 80 jaar actief in het totaalonderhoud van vastgoed. Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

Met hoogwaardig vakmanschap en doordachte advisering ‘Instandhouden, verbeteren en verduurzamen’ is onze core-business. Bij voorkeur in bewoonde staat. De klant staat bij ons centraal. Daarnaast zijn wij continu bezig met productontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening.

Onze klanten zijn professionele vastgoedeigenaren: woningcorporaties, beleggers, beheerders, scholen, horeca, bedrijven en zorginstellingen. Wij werken met ‘klantteams’: een team van vaste medewerkers per klant. Met korte lijnen, duidelijke communicatie en een resultaatgerichte aanpak.

Van Wijk Vastgoedonderhoud wil minder, het liefst geen schade toebrengen aan het milieu en bijdragen aan duurzaamheid. Naast energiebesparing en CO2-reductie richten wij ons vooral op hergebruik van materialen en grondstoffen, afgeleid van de Cradle to Cradle- filosofie. Van Wijk Vastgoedonderhoud streeft naar lange termijn samenwerking. Met klanten, leveranciers en medewerkers. Langdurige dienstverbanden, mogelijkheden tot ontplooiing en opleiding middels ons VGO Academy maken van ons een aantrekkelijke werkgever.

In 2012 is Van Wijk Vastgoedonderhoud uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf van de sectoren Afbouw, schilderen en onderhoud. Én niet eerder voorgekomen: ook de beste praktijkopleider, Menno Spelbos, werkt bij Van Wijk. Van Wijk heeft een bewuste keuze gemaakt om het vakmanschap ‘in eigen huis’ te willen hebben en houden. Vandaar dat het opleidingen en talent-ontwikkeling hoog op de agenda heeft staat. De VGO-Academy is een voorbeeld van de innovatieve manier waarmee men omgaat met een leven lang leren. De Academy biedt een reeks van interessante, leerzame trainingen en workshops. De groep studenten bestaat uit talentvolle en enthousiaste medewerkers. Zij worden niet alleen betrokken maar krijgen ook een beter inzicht waar het bedrijf mee bezig is, wat het belangrijk vindt, waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt en hoe zij hierop invloed kunnen uitoefenen. Aanmelden voor de VGO Academy kan niet zomaar, de deelnemers worden gevraagd en zijn afkomstig vanuit de gehele organisatie. In het leslokaal zitten schilders, timmermannen, teamleiders, uitvoerders, calculatoren, projectleiders en de controller.

logo Van Wijk Groep Van Wijk Groep

Adres Strijkviertel 59, 3454 PK DE MEERN
Website http://www.vanwijkvgo.nl/
Email info@vanwijkvgo.nl
Tel. 088 - 999 50 00
Fax 030 - 66 22 769

Klik op het google icoon voor een vergroting