SW Vastgoedverbetering

SW de specialist in vastgoed verbetering, gaat verder dan gebruikelijk.

SW heeft een duidelijke passie: het verbeteren van vastgoed in de breedste zin van het woord. Als landelijke organisatie in de top van de markt beschikken wij over de kennis, kunde en capaciteit om elk specialistisch en technisch hoogstaand project te realiseren. Van advies tot onderhoud.

SW is een professionele partner voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties, aannemers en particulieren die verder gaat dan gebruikelijk. Wij geven zowel eigenaren als gebouwen waar ze recht op hebben: een zorgeloos bestaan. Duurzaam én decoratief. Voor een metamorfose met meerwaarde. SW is in bezit van het VGO Keurmerk.

SW en duurzaamheid

De wereld verandert. Zuiniger omspringen met natuurlijke bronnen, duurzamer omgaan met de capaciteit van de Aarde. Een omslag in denken over onderhoud is daarbij noodzakelijk, aangezien onderhoud lang werd gezien als een extra kostenpost die zo lang mogelijk uitgesteld moest worden.

SW gelooft in de meerwaarde van resultaatgericht vastgoedonderhoud (RGVO), waarbij onderhoud niet meer alleen staat voor verlenging van de levensduur en een waardezekerheid over een groot aantal jaren. Ook de ‘aanslag’ die onderhoud nu eenmaal pleegt op aardse bronnen houdt SW minimaal.

SW onderschrijft de internationale visie van Cradle to Cradle. Een duurzaamheidvisie in het gebruik van systemen en producten, die het milieu niet belasten en opgenomen kunnen worden in een circulaire technologische of biologische kringloop. SW zet in op afbreekbare materialen, producten en systemen die zo weinig mogelijk belastend zijn voor de lucht en de bodem. De Cradle to Cradle visie beziet een object als een keten van ontstaan (winning van grondstoffen en energie die ervoor nodig is), gebruik (en verbruik van hulpstoffen en energie), en afdanking (hergebruik).

logo SW Barendrecht SW Barendrecht

Adres Bijdorpwest 2, 2992 LC BARENDRECHT
Website http://www.swbv.nl/
Email rotterdam@swbv.nl
Tel. 010 220 19 11
Fax 010 220 03 46

Klik op het google icoon voor een vergroting