Roza Vastgoedonderhoud

ROZA vastgoedonderhoud BV is een familiebedrijf en bestaat sinds 1937. Van oorsprong een schildersbedrijf dat werkte voor particulieren en bedrijven, vanaf 1950 kwam de nadruk te liggen op onderhoudsschilderwerk voor sociale woningbouw. Hiermee heeft ROZA vastgoedonderhoud BV een grote ervaring opgebouwd in het werken bij bewoners thuis. De vaklieden van het bedrijf zijn dan ook expert in het omgaan met de “klant van onze klant”.

Vanaf 2001 is er een overstap gemaakt naar het vastgoedonderhoud, dit houd in dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen aangepakt worden, wanneer nodig in samenwerking met keten partners. Hierdoor sluit ROZA vastgoedonderhoud BV aan bij de wens van haar opdrachtgevers, één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden. Ontzorging voor onze opdrachtgever is daarbij van groot belang.

ROZA vastgoedonderhoud BV voert timmer-, glas- en schilderwerk uit met eigen vaklieden. Verder wordt er samengewerkt met vaste partners zogenaamde co-makers. Denk hierbij aan aannemers, loodgieters, elektriciens, metselaars, dakdekkers, asbestsaneerders, e.d. waarmee wij resultaatgericht samenwerken.

ROZA vastgoedonderhoud BV heeft begin 2014 het VGO-keurmerk behaald. Het VGO-keurmerk geeft zekerheid dat ROZA een stabiele en deskundige onderhoudspartner is. Ons bedrijf is qua kennis en organisatorisch in staat om voor langere termijn beheersbaar en betaalbaar vastgoedonderhoud te garanderen. Waarbij een optimale balans tussen kwaliteit en kosten uitgangspunt is.

Door het onderhoud effectiever, efficiënter en duurzamer in te steken wordt het verschil gemaakt met de traditionele aanpak. Bij Resultaat-Gericht-Samenwerken (RGS) stelt ROZA in overleg met de opdrachtgever, op basis van de complexstrategie en het gewenste kwaliteitsniveau onderhoudsscenario’s op. Voor u als opdrachtgever leidt deze resultaatgerichte aanpak van vastgoedonderhoud tot risicobeperking en kostenbesparing.

ROZA heeft bij de audit die eind 2013 is gehouden de score behaald van 93,4 op de organisatie-as en 88,38 op de kennis-as. Een score waar we als VGO- team trots op zijn!

logo ROZA vastgoedonderhoud BV ROZA vastgoedonderhoud BV

Adres Newtonweg 2, 4104 BK Culemborg
Website http://www.rozavastgoedonderhoud.nl/
Email info@rozavgo.nl
Tel. 0345 53 44 96

Klik op het google icoon voor een vergroting