NVT onderhoudsgroep

Wie zijn wij? NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer. Van constructie tot afwerking. Van isolatie tot installatie. De herkenbare huisstijl voor alle bedrijfsonderdelen benadrukt onze visie. Transparant, kleurrijk en samenwerken.

Van Tour is een onderhoudend goede partner als het gaat om het verduurzamen, onderhouden en renoveren van gebouwen, woningen en andere objecten. We bieden te veel om op te noemen, maar samen met NBK en onder de vlag van de NVT Onderhoudsgroep kunnen wij u ontzorgen of het nu gaat om een éénmalige onderhoudsbeurt van het schilderwerk, om een grootschalige interieur/exterieur renovatie, of om resultaatgericht onderhoud voor meerdere jaren.

Wij denken met u mee, staan voor u klaar om u met onze ketenpartners van advies te dienen. Advies over complexstategie, energetische maatregelen of gewoon een eenvoudige technische oplossing.

De veiligheid en gezondheid van de specialisten, gebruikers en omwonenden is van onschatbare waarde. NVT Onderhoudsgroep onderscheidt zicht door het gebruik van moderne materialen met een goede balans tussen duurzaamheid van de gekozen systemen en respect voor het milieu. Tevens zijn alle werkmaatschappijen VCA gecertificeerd.

 

 

 

 

 

logo Onderhoudend Goed | NVT Onderhoudsgroep Onderhoudend Goed | NVT Onderhoudsgroep

Adres Hoefsmid 5-7 , 2631 RH Nootdorp
Website http://www.onderhoudendgoed.nl/
Tel. 015 - 310 83 32
Fax 015 - 310 56 23

Klik op het google icoon voor een vergroting