Gebroeders van der Plas

Met duurzaam vastgoedonderhoud streven we een resultaat na. Dit resultaat is altijd het gevolg van een intentie. Die intentie komt in dit geval voort uit de wens van de opdrachtgever, de vastgoedeigenaar of de beheerder. Deze wil zijn bewoners of huurders natuurlijk garanties kunnen bieden ten opzichte van het kwaliteitsniveau van het gebouw en/of de woning.
 
Gebroeders van der Plas zorgt ervoor dat deze garanties ook echt waargemaakt worden. Het kwaliteitsniveau heeft twee componenten: functioneel en esthetisch. Op basis van de eisen betreffende deze componenten stellen we een technische prestatieovereenkomst op.
 
Deze werkwijze biedt één belangrijk voordeel: Zekerheid. Zowel technisch als financieel.
 
Lange termijnafspraken zorgen ervoor dat de verantwoording voor het onderhoud jarenlang volledig bij Gebroeders van der Plas ligt. Het kwaliteitsniveau wordt aan de hand van de functionele eisen van de opdrachtgever bepaald. De prestatieafspraken zijn bindend en meetbaar aan de hand van ISO-normen. Daarnaast zorgt de meerjarige onderhoudsplanning voor budgetzekerheid.
 
Het etiket ‘Duurzaam vastgoedonderhoud’ staat bij ons dus voor een duidelijk onderhoudsscenario waarbij onze kennis, ervaring en onze deskundige partners er voor zorgen dat u nooit voor verrassingen komt te staan.
Gebroeders van der Plas levert duurzaam vastgoedonderhoud. Nieuwbouw en renovatieprojecten inbegrepen. Met 80 medewerkers voeren wij zowel uitvoerende als strategische diensten uit. Samen met u denken wij jaren vooruit om u nu de meest rendementvolle service te kunnen leveren.
 
Wij zijn actief in de volgende markten: 

  • Woningcorporaties
  • Instellingen
  • Bedrijven
  • Retail
  • VVE’s
  • Beleggers en beheerders

Gebroeders van der Plas beschikt over verschillende hoogwerkers en eigen klim- en steigermateriaal. Bovendien staat binnen ons bedrijf een team van vijf medewerkers altijd paraat om snel en flexibel op ad hoc situaties te reageren.

 

Of het nu nieuwbouw- of onderhoudsdiensten betreft, al onze diensten worden uitgevoerd door gediplomeerde vaklieden. Zij zijn technisch én sociaal vaardig en voeren werkzaamheden nauwkeurig uit.
 
Dat Gebroeders van der Plas een uitgebreid palet van diensten aanbiedt onder één dak levert vele voordelen op voor onze klanten:
  • één loket voor tal van onderhoudsdiensten
  • korte communicatielijnen
  • wij nemen de gehele verantwoording op ons
  • beheersbare kosten
Gebroeders van der Plas is in vele markten actief. Om in ieder van deze markten de kwaliteit van onze onderhoudsservice te optimaliseren stellen we ons als partner op, naast de klant, niet er tegenover. Op deze manier weten we zeker dat onze activiteiten in ieder project en in iedere markt aansluiten bij de behoefte van onze opdrachtgevers.
 

 

logo Gebroeders van der Plas Gebroeders van der Plas

Adres Vinkenveld 9, 5249 JN Rosmalen
Website http://www.gebroedersvanderplas.nl/default.asp
Email info@gebroedersvanderplas.nl
Tel. 073 5280055
Fax 073 5229910

Klik op het google icoon voor een vergroting