Caspar de Haan vastgoedonderhoud

vastgoedonderhoud onder één dak

Dit staat bij ons voor planmatig onderhoud aan buitengevels van woningen en utiliteitsgebouwen. Met ruim 260 jaar ervaring in gevelonderhoud zijn wij meer dan goed in het onderhouden van houten gevelelementen zoals kozijnen, ramen en deuren. Voor steigerwerk, gevel- en betonherstel, loodgieterswerk en dakherstelwerkzaamheden schakelen wij gekwalificeerde partners in om de ketensamenwerking te stimuleren.

Met alle disciplines van advies, uitvoering, logistiek en organisatie onder één dak maken wij het de opdrachtgever gemakkelijk en inzichtelijk. Wij zijn het aanspreekpunt voor het vastgoedonderhoud. De gehele zorg ligt bij ons. Dankzij dit collectief bewaken wij niet alleen de kwaliteit en de voortgang van het project. Ook denken wij als partner pro-actief en innovatief mee om het vastgoed vitaal en rendabel te houden. Dat is onze insteek. Omdat uw zorg ook de onze is.

In onze branche zijn we misschien wel het oudste familiebedrijf en staat de negende generatie aan het roer. Met een lange historie, al sinds 1749. Uitgegroeid van een traditioneel schildersbedrijf tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf is Caspar de Haan meegegroeid met de ontwikkelingen in de markt. Een markt die vraagt naar kwaliteit en meer. Het verfraaien van vastgoed zit ons in de genen. Dat gaat overigens verder dan alleen schilderen. In onze aanpak nemen wij het totale onderhoud van vastgoed voor onze rekening. Van buitenschil tot interieur. Van detail tot hoofdzaak.

Korte lijnen, strakke planning

Onze medewerkers zijn onderverdeeld in onderhoudsschilders, timmerlieden, houtrotsaneerders en glaszetters. Zij zijn gespecialiseerd in het vervangen, renoveren en onderhouden van gevelelementen. Ook hebben we de expertise in huis om dakgoten, voeg- en reinigingswerk,   gevel-, vloer- en dakisolatie mee te nemen in het pakket. Met al die disciplines onder één dak, is er altijd één aanspreekpunt. Efficiënter kan het niet. Dus met korte lijnen en een strakke planning. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en garanties bieden die wij toezeggen en die ook van ons verwacht worden. Omdat wij werken voor de volgende generatie. Dat vraagt om aandacht, precisie en vakmanschap.

logo Caspar de Haan vastgoedonderhoud Caspar de Haan vastgoedonderhoud

Adres Meerenakkerweg 20, Eindhoven
Website http://www.caspardehaan.nl/Kernactiviteiten
Email info@caspardehaan.nl
Tel. 040 250 1999
Fax 040 250 1950

Klik op het google icoon voor een vergroting