Burgers van der Wal

Met circa 85 vaste medewerkers is Burgers van der Wal een van de grotere en toonaangevende specialisten op het gebied van schilderwerk en vastgoedonderhoud. Een positie waarvoor het fundament al werd gelegd in 1852 en die gebaseerd is op visie, innovatie, kwaliteit en een klantgerichte 'handen uit de mouwen' mentaliteit.

Burgers van der Wal levert meer dan kwaliteit alleen. Inmiddels zijn wij een volwaardige gesprekpartner op het gebied van RGS (Resultaatgericht Samenwerken) en staan wij ons mannetje wanneer het gaat om het verbeteren van de duurzaamheid van uw woningenbestand. Denk hierbij aan gebruik van isolatie, HR++ glas en andere energieprestaties. Als EPA-W adviseur mogen wij als een van de weinigen eveneens het bijbehorende label verstrekken.

Natuurlijk hebben we ook de benodigde papieren op het gebied van VCA. Wij zijn VCA** gecertificeerd, belangrijk voor de borging van kwaliteit en veiligheid in onze branche. Om ons verder te professionaliseren, met name ook intern,  zijn wij recent ook ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Als vastgoedonderhoud adviseur zijn wij eveneens kundig op het gebied van veilig wonen. Het aanbrengen van hang- en sluitwerk conform PKVW - Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Een meerwaarde kan eveneens zijn dat u de voorkeur heeft voor het verwerken van FSC® gekeurd hout.  Wij gebruiken FSC® als een transfersysteem, dat betekent dat wij niets aan het product toevoegen. We kopen het in en zetten het door. FSC® geeft ons een praktische oplossing om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Burgers van der Wal heeft ook een onderdeel Restauratie. Ook op dit vakgebied hebben wij de nodige kennis en jarenlange ervaring in huis. Veel kerken, kastelen en andere monumentale panden mochten wij al onderhanden nemen.

 

logo Burgers van der Wal Burgers van der Wal

Adres Fabriekstraat 17/B, 7005 AP Doetinchem
Website http://www.burgersvanderwal.nl/
Email info@burgersvanderwal.nl
Tel. 0314 369280
Fax 0314 392772

Klik op het google icoon voor een vergroting