A3 Hoogland Vastgoedonderhoud

 
 A3 Hoogland realiseert zich als geen ander dat wij meer moeten doen voor minder geld. Meer voor minder bereik je niet met een aanbestedingsbeleid.

Immers, daarmee krijg je minder  voor minder geld. De traditionele keten heeft geen bestaansrecht meer. Hechte, nieuwe samenwerkingsvormen zijn noodzakelijk om effectief projecten te realiseren.  Nieuwe (co)financieringsmodellen dienen zich aan.

- Geen onderaannemers maar partners.
- Niet inspannings - maar resultaatgericht. 
- Geen marges stapelen maar kosten optimaliseren.
- Niet ieder voor zich maar samen administreren in BIM.
- Niet omslachtig maar lean.

Naast verantwoordelijk zijn voor het bedrijf en haar medewerkers wil A3Hoogland Vastgoedonderhoud bijdragen aan het welzijn van andere mensen en onze leefomgeving.

Zo hebben wij ons hart verpand aan SOS kinderdorpen. De jeugd uit de hele wereld draagt bij aan een betere toekomst. ‚ÄčAls grotere speler in Eemnes helpen wij alle sportverenigingen. Wat fijn is het om onze kinderen te zien sporten in hun eigen omgeving.

Milieubewustzijn gaat bij A3 Hoogland Vastgoedonderhoud heel ver; bij alle basisgrondstoffen letten wij op de CO2 footprint. In al onze activiteiten wegen wij de consequenties voor ons milieu en uiteraard gaat het kantoor van A3 Hoogland Vastgoedonderhoud zuinig om met energie.

A3 Hoogland Vastgoedonderhoud is op weg naar fase vijf in de CO2 prestatieladder.

 A3 Hoogland Vastgoedonderhoud draagt bij aan een duurzame samenleving. Opwarming van de aarde heeft een belangrijke invloed op de wereld waarin we vandaag de dag leven. A3 Hoogland Vastgoedonderhoud neemt haar verantwoordelijkheid serieus en spant zich in om haar bedrijfsvoering en haar producten te verduurzamen. Daarbij richt A3 Hoogland Vastgoedonderhoud zich op de belangrijkste veroorzaker van de opwarming van de aarde: CO2 gas.

 

logo A3 Hoogland vastgoedonderhoud A3 Hoogland vastgoedonderhoud

Adres Bramenberg 8 , 3755 BX Eemnes
Website http://www.a3hoogland.nl/
Email info@a3hoogland.nl
Tel. (035) 53 10 044
Fax (035) 53 12 197

Klik op het google icoon voor een vergroting