Kennis- en netwerkbijeenkomst 21 april a.s. over inkopen van vastgoedonderhoud (Best Value Procurement)

Harm Jellema, 26 februari 2015

 

Op dinsdagmiddag 21 april a.s. organiseert het Kenniscentrum Duurzaam Onderhoud (www.kcdo.nl) in samenwerking met het Verf Advies Centrum (www.verfadviescentrum.nl ) een kennis- en netwerkbijeenkomst over (duurzaam) inkopen van (planmatig) vastgoedonderhoud.

Gezondheid en milieu, financieel rendement, maatschappelijk rendement en klanttevredenheid zijn aspecten waar opdrachtgevers in toenemende mate mee te maken krijgen. Daarnaast verandert de rol van de opdrachtgever van controlerend naar regisserend.

Hoe past dit in een inkoopmodel dat rekening houdt met Europese regelgeving, transparante procedures, objectieve beoordeling van inschrijvingen en non-discriminatie van ondernemers?

Op welke wijze kun je inkopen op waarde in plaats van de laagste prijs en toch besparen? 

Voorlopig programma

14:00 uur: Inloop en koffie                                                                       

14:15 uur: “Eerste hulp bij inkopen”over kenmerkende verschillen tussen inkoopmodellen en over Europese ontwikkelingen door Hans van Wijck, senior inkoper bij de Stichting RIJK en directeur van Van Wijck aanbestedingsadvies. 

14:45 uur: “Prestatie-inkopen van duurzaam vastgoedonderhoud” (Best Value Procurement) over inkopen van waarde in plaats van inkopen op de laagste prijs door Harm Jellema, bestuurder van de Stichting Kenniscentrum Duurzaam Onderhoud (KCDO)

15:15 uur: “Programma  van wensen”  over de ervaringen van 18 duurzame proefprojecten en de vertaling van de resultaten naar een vraagspecificatie door Johan Glorie manager Innovatie en opleiding Verf Advies Centrum B.V.

15:45 uur: Vragen

16:00 uur: Netwerkborrel

Locatie: Koetshuis Slot Zuylen, Tournooiveld 1 te Oud-Zuilen

 Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via contact@kcdo.nl

De kosten bedragen € 75,- exclusief BTW per persoon.

 Nadere informatie: 

KCDO Harm Jellema: 06-162 10 162

 

harmjellema@gmail.com             

gerelateerd: Duurzaam, inkopen